BETWEEN US

SEIZOEN 2024 - 2025

Wat bindt ons en wat stoot ons af? En wat doet de afstand daartussen met onze onderlinge verhoudingen? Zanger Gregory Frateur en choreograaf Ann Van den Broek maken samen een performance waarin zang en beweging samenkomen en waarin ze de jarenlange artistieke en persoonlijke verhouding tussen hen verder uitdiepen. 

 

In Between Us komen twee persoonlijkheden samen. Persoonlijkheden die toenadering zoeken en afstand houden. Kunnen zij in dat spanningsveld in elkaar overlopen of transformeren tot iets nieuws? Zo onderzoekt de voorstelling vragen die relevant zijn voor de transformatieve tijd waarin we leven en waarin vloeibaarheid, identiteit en fysieke werkelijkheid om voorrang strijden. 

 

Van groots gebaar tot intieme momenten, van monumentaal beeld tot persoonlijke details. Van beweging tot zang; Between Us brengt de verschillende kwaliteiten van deze kunstenaars samen. Ann Van den Broek en Gregory Frateur plaatsen zich daarbij zelf op het podium. Samen met meerdere performers en ondersteund door livemuziek. 

 

De performance en het onderwerp maken deel uit van het meerjarige onderzoekstraject, waarin choreograaf Ann Van den Broek nieuwe verhoudingen onderzoekt in artistieke, persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken. 

Van den Broek toont welk zinderend en sterk bewegingsmateriaal haar taal in huis heeft." 

- Annet Embrechts

Concept: Ann Van den Broek, Gregory Frateur

Choreografie: Ann Van den Broek

Dansers: Ann Van den Broek, Gregory Frateur en ensemble van WArd/waRD

Compositie/muziek: Gregory Frateur

Dans, Multidisciplinair   |   Mei, juni 2025   |   Vlakke vloer