MATZER

MATZER maakt theater dat noodzakelijk is. Het gezelschap zoekt mensen op waar verhalen spelen en maakt gebruik van de kracht van live ontmoetingen om een breed en inclusief publiek te bereiken. De voorstellingen zijn gelaagd en actueel, met een focus op kwaliteit en artistieke autonomie. 

De voorstellingen van MATZER raken het publiek in het hart. Ze zijn poëtisch, oprecht en confronterend. MATZER stelt kritische vragen over actuele maatschappelijke onderwerpen en daagt het publiek uit om na te denken en mee te voelen. Door de interactieve nagesprekken die na elke voorstelling worden georganiseerd, wordt kunst in een groter maatschappelijk perspectief geplaatst. 

MATZER verbindt mensen door middel van theater. Ze werkt succesvol samen met theaters, (maatschappelijke) organisaties en overheden om het publiek te verbreden en de impact van de voorstellingen te vergroten. Deze vernieuwende manier van produceren, waarbij keer op keer nieuwe verbindingen worden geïnitieerd, zet het theater midden in de samenleving. MATZER maakt, raakt en verbindt.