Club Guy & Roni INVITES

In het jaarlijks terugkerende Club Guy & Roni Invites nodigt de Club veelbelovende choreografen uit om zich aan een groter publiek te presenteren. Het gaat om getalenteerde makers met wie zij een grote verwantschap voelen.  

 

Met Club Guy & Roni Invites zet de een nieuwe generatie dansmakers zich op de kaart met rake, urgente, interdisciplinaire en onontkoombare voorstellingen. Na eerdere edities met onder andere Cecilia Moisio, Dunja Jocic en Mohamed Yusuf Boss zal Club Guy & Roni in het voorjaar van 2025 de samenwerking aangaan met Barnaby Booth.  

 

Barnaby Booth is een award-winning choreograaf en lichtontwerper uit het Verenigd Koninkrijk. Nadat hij was afgestudeerd aan de Northern School of Contemporary Dance en de Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD), won hij verschillende prijzen waaronder op het Stuttgart International Solo Festival en op het Gdanski festival in Polen. Sindsdien heeft hij wereldwijd veel succesvolle projecten gedaan, met name voor English National Opera, en werd hij associate-artist van het TRAK Dance Ensemble (Oostenrijk).   


de pers

“I am a poem, there is no way out geeft op

intrigerende wijze gestalte aan een nieuwe 14 beeldende richting binnen de dans.”

- Dancefest Skopje

 

“Mohamed Yusuf Boss creëert voorstellingen waarin ruimte, muziek, dans en hedendaagse vraagstukken samensmelten tot moderne kunstuitingen.”

- Hanzemag