Club Guy & Roni | NAVDHARA INDIAN DANCE THEATRE


Club Guy & Roni is een internationaal dansgezelschap dat de grenzen verkent tussen dans en andere kunstdisciplines. Samen met een van de grootste theatergezelschappen van Nederland, het Noord Nederlands Toneel, vormen zij NITE: Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble. Zowel qua vorm als inhoud zijn Clubvoorstellingen urgent, vermakelijk en inspirerend.

 

“En wees eerlijk: bij een te lange, eentonige monoloog val jij toch ook in slaap? Daarom gooien we dans in de blender met toneel, muziek, video... We laten je alle hoeken van het theater zien.

 

Alleen op die manier kunnen we actueel zijn en het publiek bereiken. Dat is ook precies de reden voor onze innige relatie met het Noord Nederlands Toneel, Asko|Schönberg, Slagwerk Den Haag en flings met andere gezelschappen, kunstenaars en muzikanten.” ‘Fortune’ maakt deel uit van The Human Odyssey: een artistiek avontuur waar, door middel van jaarlijkse coproducties met dansgezelschappen van over de hele wereld, getracht wordt menselijke existentiële thema’s te onderzoeken. Het resultaat is een vernieuwende culturele en artistieke uitwisseling en dialoog.

de pers

“Guy Weizman en Roni Haver zijn het rock-‘n- rollgeluid in de Nederlandse danswereld.” - NRC

“Zoals liefde je van je stuk kan brengen, zo blaast Love je van je stoel.” - NRC