PING WIN 3+

SEIZOEN 2023 - 2024

 

Ping Win is een voorstelling over verandering voor peuters, kleuters en hun volwassenen. Ping Win leeft in een zwart wit wereld waarin alles pinguïn wordt. Zelfs de vuilnisbak lijkt ineens een snaveltje te hebben. Dan sluipt er plots iets kleurrijks in dit zwart witte leven.

 

Alles verandert de hele tijd. Jij ook. Zodra je ter wereld komt, begin je er al mee. Dag of nacht, lente of herfst, rustig of druk. En dan veranderen ze ineens de spelregels. Je krijgt een broertje of zusje of je moet ineens de hele dag naar school. Het kan als peuter of kleuter allemaal behoorlijk ingewikkeld zijn. Verander jij mee? Of verandert alleen de rest? Een voorstelling met primaire vormen en kleuren, speciaal gemaakt voor onze allerjongste doelgroep. Een voorstelling waarin de beeldtaal belangrijker is dan de gesproken taal en daardoor ook te begrijpen voor anderstaligen.

 

De kinderen krijgen na afloop een aantal herkenbare geometrische vormen uit de voorstelling mee. In de klas of thuis brengen zij met hun eigen verbeelding en knutselexpertise de vormen tot leven. Met dezelfde vormen ontstaan steeds weer nieuwe werelden. De figuren kunnen zo eindeloos veranderen.

Podiumpoëzie voor iedereen vanaf drie: met Ping Win maken we Kunst voor de allerkleinsten.

- House of Nouws

Regie: Sanne Nouws

Spel: Femke Arnouts en Bryan Atmopawiro

Kostuums: Sanne Lips

Decor: Catharina Scholten

Lichtontwerp: Wilfred Loopstra

Compositie en muziek: Daniël van Loenen

Toneelbeeld: Sanne Lips en Liesje Knobel

Jeugdtheater   

|   oktober t/m december 2023

|   Vlakke vloer